Турнир по плажен тенис

За двойки

ОРГАНИЗАТОР:  Спортен Клуб Варна Скай

ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ:  08-09 август 2020 г. (събота-неделя)

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:  плаж Рапонги, гр. Варна

ФОРМАТ: Двойките могат да бъдат формирани от мъже, жени или микс

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ:  100 лв./двойка (заплаща се при регистрация). – 50% от таксата са предназначени за благотворителност

СХЕМА НА ПРОВЕЖДАНЕ:  Разпределение в групи, където двойките играят „всеки срещу всеки”, а първите 2 двойки от всяка група продължават във фаза на елиминиране. Срещите ще се играят на 4-6 корта ( при до 8 групи ). При отказване на двойка в груповата фаза, всички резултати на тази двойка се нулират.

ПРАВИЛА: Официални правила на ITF Beach Tennis. В групова фаза, срещите се провеждат в 1 сет до 6 гейма (с 2 гейма разлика) – при 6:6 гейма тайбрек до 7 т. (с 2 т. разлика). В елиминационна фаза, срещите се провеждат в 2 от 3 сета до 6 гейма (с 2 гейма разлика) – при 6:6 гейма тайбрек до 7 т. (с 2 т. разлика).
Почивка – 30 сек. при смяна на игралните полета. Загрявка на мрежата – 3 мин. Официална топка – Quicksand.

КЛАСИРАНЕ: В групите – по брой победи. При равен брой победи на 2 или повече двойки, класирането се определя от геймов коефициент (спечелени/изиграни).

ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ: Подават се до 5 август 2020 г., до 12:00 ч. вкл. на e-mail: varnaskybtc@gmail.com

РЕГИСТРАЦИЯ: На 08 Aвгуст от 08:30 ч. до 09:30 ч. на игралните кортове, плаж Рапонги, гр. Варна.

РЪКОВОДСТВО:  Супервайзър : Кристин Грозданов

НАГРАДИ: Медали и купи за първите 3 двойки. Парична награда за първите 3 двойки, както следва: 1во място – $1000 (за двойка), 2ро място – $600(за двойка), 3то място – $400(за двойка). Паричните награди ще бъдат превеждани само по банков път, в рамките на 3 работни дни, след предоставяне на банкова сметка и имена на получателя в писмен вид, по имейл.

ДРУГИ: Медицинската застраховка е отговорност на участниците. Ще бъде осигурен медицински екип. Жребият ще се изтегли служебно. По всички спорове крайното решение се взема от Ръководството на турнира и то не подлежи на обжалване.
Организаторът си запазва правото за промени.

НАСТАНЯВАНЕ:  Опциите за настаняване ще бъдат обявени допълнително. За въпроси свързани с настаняването, моля пишете на e-mail: varnaskybtc@gmail.com.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ: За да гарантирате своето участие в турнира моля попълнете заявката за участие в нашия сайт www.varnaskybtc.com. Заявката можете да откриете и в страницата ни във Facebook – @varnaskybtc.Моля, попълни и изпрати на e-mail: varnaskybtc@gmail.com до 05.08.2020 г., 12:00 ч. За въпроси свързани със записването, моля обърнете се към Ирен Караджова – +359 889 718 682, mail: varnaskybtc@gmail.com.

VSO 2020

Заявка за участие
Заедно с вашата заявка, ще очакваме да ни изпратите и снимка, име и кратка презентация на отбора ви. Всички отбори ще бъдат обявени в страницата на клуба във Facebook, както и в Instagram. Нека видим кой отбор ще е най-креативен. Забавлявайте се!

С подаване на заявката участниците декларират, че :

  • приемат условията на Наредбата и се задължават да ги спазват
  • участват на собствен риск и организаторът не носи отговорност за настъпили промени в здравословното им състояние
  • дават съгласието си да бъдат снимани и снимките и/или видео-материалите да бъдат публикувани
  • ще спазват противоепидемичните правила, въведени в комплексите за настаняване
Галерия
arrow_drop_up